Kopshti Riana

Lidhja e Prizrenit 18 Tophane

Prishtinë
Telefoni: 044/354-140
Website: https://www.facebook.com/kopshti.riana

Edukim foshnjorë dhe parashkollorë prej 9 muaj deri në 6 vjeç .

 Orari i Punës: 07:00-18:00

Harta

Kopshti Riana