Kosmonte Foods

Rr. Nëna Terezë Nr. 52, Zona Industriale

 

Prishtinë
Telefoni: 038/601-222
Website: www.kosmontefoods.com

Ndërmarrja jonë gjendet në magjistralen Pishtinë – Fushë Kosovë. Ndërmarrja jonë deri më tani numëron rreth 22 kompani internacionale me të cilat ka krijuar një bashkëpunim të mirë dhe ato kompani janë: Zott, Gebrüder Woerle, Bayernland, Karwendel, Ferrero, Perutnina, Greisinger, Kosaki,Capri Sonne, Viotros, Nordex Food, Frenzel, Gedimex, Mokate, Bergader , Vindija, Nase Klasje etj, prej të cilave 3 top furnitorët tanë të radhitura sipas qarkullimit janë Zott, Perutnina dhe Bayernland. Kosmonte Foods në Kosovë tani numëron rreth 3000 konsumatorë në tërë territorin e saj, duke filluar nga Marketet,Qendrat Tregtare, Depo me shumicë, Hoteleri, Restaurante, Kafiteri, qerdhe të fëmijëve etj, për të cilët kujdeset dhe i furnizon çdo ditë me produkte të freskëta.Harta

Kosmonte Foods