Rroni Le Grand

Veternik

Prishtinë
Telefoni: 038/602-115, 044/112-978, 049/112-978

Le Grand është kompani e cila u themelua në vitin 1993, kjo kompani  bënë shitjen me pakicë dhe shumicë të materialit elektrik dhe ndriçim për instalime elektrike. Te ne ju mund të gjeni gjithçka që ju nevojitet , me cilësi të lartë dhe kualitet. Le Grang ka një përvojë shumëvjeçare në këtë fushë , me një ekip profesional që do ju ndihmojë. Ne mendojmë për sigurinë në shtëpinë tuaj.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 09:00-19:00

Harta

Rroni Le Grand

Le Grand bënë transportin në tërë teritorin e Kosovës pa pagesë

Rroni Le Grand