Lek a Sandoz company

Rr. Robert Dol, nr 3

Prishtinë
Telefoni: 038/609-101, 038/609-102
Fax: 038/609-101

Lek është një pjesë e kompanisë SANDOZ, një udhëheqës botëror i përgjithshëm. Ne shpëtojmë dhe përmirësojme jetëra duke zhvilluar prodhimin dhe shpërndarjen e cilësisë së lartë, të përballueshme farmaceutike. Falë rrjetit tonë globale, ilaçet SANDOZ janë tani në dispozicion te 90% e njerëzve në mbarë botën. Përveç kursimeve dhe kostove direkte për pacientët, ne të kontribuojmë në stabilitetin e sistemeve të kujdesit shëndetësor në mbarë botën dhe burime falas deri te ilaçeve per medicinat dhe inovacionet e reja.

Ne bëjmë shumë më tepër se vetëm ilace tradicionale për pacientet. Në saje të aftësive tona për të zhvilluar dhe për të prodhuar një gamë të gjerë të produkteve të diferencuara, duke filluar nga sistemet komplekse të shpërndarjes për gjenerimet standard me anë të ilaçeve moderne biopharmaceutike.Harta

Lek a Sandoz company