Lord Elegant Shop

Pallati i Rinisë, Rruga Luan Haradinaj Numër 74/75

Prishtinë
Telefoni: 045400888

Butiku Lord Elegant është themeluar në vitin 2002 dhe sjellë brendet më të njohura ndërkombëtare si LAMBERTY, VAN GILS, PABLO SCALI, CALVIN KLEINHarta

Lord Elegant Shop

Shitja e veshjeve për meshkuj