Lulishtja Labi

Konjuh, Magjistralja Prishtinë-Ferizaj, km 11-të

Lipjan
Telefoni: 045/504-401, 045/334-384, 049/238-382

Lulishtja Labi është një kompani e cila merret me kultivimin e luleve dhe drunjëve dekorativ. Lulishtaja Labi ka një traditë të gjatë në këtë lëmi dhe ka një ekip të specializuar në rregullimin e parqeve , dekorimin e sallave për raste të ahengjeve familjare dhe konferencave të ndryshme solemne sipas preferencave tuaja.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-20:00

Harta

Lulishtja Labi

Lulishtja Labi bënë rregullimin e parqeve, dekorimin e sallave për raste të ahengjeve familjare dhe konferencave të ndryshme solemne sipas preferencave tuaja

Lulishtja Labi