Luma Fashion

Magjistralja Ferizaj-Prishtinë Km 2-të

Ferizaj
Telefoni: 044/109-999
Website: http://www.luma-fashion.com

Luma Fashion ka filluar punën që nga viti 1991, ne ofrojmë bizhuteri me shumicë të klasit të parë, të trendeve më të fundit të modës, gjithashtu te ne gjeni tekstil me pakicë modele të ndryshme nga marka të njohura dhe me një kualitet të lartë.

 

 Orari i Punës: 09:00-21:00

Harta

Luma Fashion

Shitja me shumicë e bizhuterive të klasit të parë, të trendeve më të fundit të modës, gjithashtu te ne gjeni tekstil me pakicë modele të ndryshme nga marka të njohura si only,vero moda, free soul,blue seven, old navy dhe me një kualitet të lartë.