MB Optimum Nutrition

Rr Hajrullah Abdullahu

Prishtinë
Telefoni: 044/265-664

Mirlinda Bejta është në mesin e Nutricionisteve të parë nga Kosova.
Kualifikimet e saj janë të larmishme dhe të akredituara nga trupa rregullues të arsimit në Evropë , Amerikë dhe Britaninë e Madhe , dhe perfshijnë
Diplomë në Mjekesinë Alternative , Specializim në degen e Nutricionizmin Klinik , Nutricionizmit për fëmijë dhe adoleshent
Diplomë te akredituar në Detoksifikim dhe Homeopati.
Për ti sjell gjithmonë më të rejat për popullin e Kosovës nga fushat e Nutricionizmit ka marrë pjesë në një numër të madh të konferencave në mbarë Evropën.
Kjo biografi e larmishme e studimeve dhe zhvillimit profesional i ka mundësuar asaj antarësimin në shume shoqata profesionale për Nutricionistë te kualifikuar si >
AEPT (Afiliata për Terapeut Profesional dhe Etikë) Britani e madhe , SHTC ( Shoqata në Skotland për Terapeut Holistik),
NANP ( Asociata Ndërkombëtare për Nutricionistë profesional) Amerikë, ESPEN (Shoqata Evropiane për Nutricionistë Klinike dhe Metabolizëm) .
Eshtë themeluese e MB Optimum Dietave të dizajnuara, për humbje të peshës dhe shtim të peshës, ndër të parat dieta të ketij lloji të aplikuara në Kosovë . Këto Dieta përmbajnë > plan ushqimor të balancuar për Humbje të peshës ,ose shtim në peshë, teknika relaksuese, plan individual i shtesave të ushqimit (vitamineve , mineraleve dhe antioksidanteve), plane Detoksi për humbje peshe, dhe plan i ushtrimeve fizike . Një plan i përsosur për një shëndet optimal dhe mënyrë të jetesës së shëndetshme.Orari i Punës: 09:00-20:00

Harta

MB Optimum Nutrition