MCaffe

Rr. Brigada 123

Therandë
Telefoni: 049/265-656
Website: http://www.facebook.com/mazrekuuuu?fref=ts

M.Caffe njihet si një ndër baret më të preferuara në qytetin e Therandës ( Suharekës), përveç klientëve besnik të qytetit M.Caffe është edhe pikëndalesa e qytetarëve nga vendet e tjera të Kosovës. Këtë bar për dallim nga lokalet e tjera e bënë të veçantë organizimi i ahengjeve të ndryshme, mini koncerteve, sfilatave të modelimit etj. Me një staf tejet mikpritës dhe shoqërorë M.Caffe ka kënaqësinë të ju shërbej gjithmonë në ambientin dhe terasën freskuese që e posedon.Orari i Punës: 07:00-23:00

Harta

MCaffe

M Caffe bënë rezervimin dhe organizimin e ahengjeve shoqërore, sfilatave të ndryshme të modelimit etj

MCaffe

MCaffe