Mehmet Akif College

Adresa: Fshati Banullë

Lipjan
Telefoni: 038/581-999, 049/770-514
Website: http://mackosova.com/home/

Të edukojmë breza, që krahas arsimimit serioz të marrë në çdo fushë, të jenë idealist, vizionarë, social, të sjellshëm dhe të respektueshëm ndaj çdo lloj besimi e ideje.
Të edukojmë breza që respektojnë bazat e një shteti demokratik e ligjor që kanë nevojë të gjitha shoqëritë dhe komunitetet.
Të edukojmë një brez të emancipuar, të vetëdisuar dhe të mbushur me dashuri për atdheun që ta përfaqësojë me dinjitet kudo atë.
Të kontribuojmë me zhvillimin e miqësisë dhe vlerave kulturore të përbashkëta të Kosovës me shtetet e tjera.Orari i Punës: Hën - Pre: 8:30 - 17:00, Sht: 9:00 - 14:00

Harta

Mehmet Akif College