Mëso edhe ti anglisht

Rr. Ali Pashë Gucia

Prishtinë
Telefoni: 049/708-876
Website: http://englishzonne.wix.com/blejprograme

Misioni i kompanisë tonë është që rinia dhe të moshuarit të kenë njohuri të shumta për gjuhën e tyre të preferuar, matematike dhe arkitekturë .Harta

Mëso edhe ti anglisht