Minimax Shopping Center

Rr Ferid Curri Arbëri

Prishtinë
Telefoni: 038/604-229
Website: http://minimax-ks.com

Minimax Shopping Center është një ndër qendrat e mëdha tregtare më të suksesshme e më të hershme në tregun e Kosovës. Ajo është një kompani lider, dhe ofron shumëllojshmëri dhe cilësi të lartë :  në industrinë e tekstilit , të elektroteknikës,  të aksesorëvë të ndryshëm.

Minimax Shopping Center e zhvillon aktivitetin e saj me anë të tre filialeve në qytetet më kryesore të vendit  : Prishtinë, Pejë dhe Prizren.Në Prishtinë Minimax posedon po ashtu edhe një restorant modern dhe me gatime shumë të shijshme.

Së shpejti Minimax do të inaguroj edhe filialin më të ri të saj, në ndërtesën më të lartë të Prishtinës, në qendër të qytetit. Ajo do të jetë një qendër bashkëkohore me firmat më prestigjoze botërore të modës.

 Orari i Punës: 09:00-22:00

Harta

Minimax Shopping Center

Në Minimax Shopping Center mund të gjeni veshmbathje për të rritur dhe fëmijë , elektronikë, aksesorë , bizhuteri dhe dekorime të ndryshme.

Minimax Shopping Center