MOBI SHOP NITI

Haxhi Zeka, Prishtinë
Prishtinë
Telefoni: +386 49 888 770

Kompania MOBI SHOP NITI, ofron pajisje elektronike të teknologjisë informative në hap me teknologjinë më të re dhe çmime të volitshme, gjithashtu te ne mund ta kryeni shërbimin e dekodimit dhe servisimin e pajisjeve informative.
MOBI SHOP NITI, është kompani në zhvillim të vazhdueshëm ku synim kryesor ka
shërbimin korrekt ndaj klientëve, ofrimin e pajisjeve cilësore dhe shërbime tjera të specializuara.

 Harta

MOBI SHOP NITI