Mobi Shop Qendra

Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Prishtinë
Telefoni: 044/600-608

Mobi Shop Qendra është themeluar në vitin 1999 , te ne mund të gjeni llojllojshmëri të telefonave mobil , gjithashtu ne bëjmë servisimin ,dekodimin e telefonave mobil.Harta

Mobi Shop Qendra

Shitje dhe servisim të telefonave mobil .

Mobi Shop Qendra