Mobicasa

Lidhja e Prizrenit Nr.63 Gjilan 60000 Kosovë, Km i parë i magjistrales Gjilan- Preshevë.

Gjilan
Telefoni: 044/503-553,0280/323-553
Website: www.facebook.com/pages/MobiCasa-Gjilan/394610793927436

Sot të ofrosh një produkt është një gjë shumë e lehtë, por të krijosh mundësin që konsumatori të pranoj atë produkt është diçka komplet ndryshe!

MobiCasa-Gjilan synon të krijojë një standard të ri jetese dhe të aktiviteteve në Gjilan dhe Kosovë, kombinuar kjo me mundësinë për ti provuar këto me çmimin më të ulët të mundshëm dhe duke i bërë të arritshme për çdo person që ka nevojë dhe dëshirë.

MobiCasa-Gjilan do ofrojë transformime rrënjësore duke ndryshuar plotësisht pamjen e ambienteve të shtëpis suaj ,transformime të mahnitshme të dhomës suaj, duke ofruar mobiliet më të mira që keni parë ndonjëherë të cilat ngrisin nivelin e emocionit shumë lartë.

MobiCasa-Gjilan është një sipërmarrje që u inagurua zyrtarisht më vitin 2000.

MobiCasa-Gjilan pron e NTSH “FANBOK” ka një staf të pazëvendësueshëm i cili bëri të mundur ardhjen në jetë dhe realizimin e këtij projekti. MobiCasa-Gjilan u krijua duke u bazuar në infrastrukturën e modeluar europiane kombinuar më fizionominë e tregut Kosovar dhe tipologjinë e konsumatorit Kosovar.

MobiCasa-Gjilan. – Shtëpija juaj më e lirë! Shtëpija juaj më e gjallë!Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:30-20:00

Harta

Mobicasa

MobiCasa ofronë dhoma gjumi,dhoma për fëmijë, divana , garnitura, tavolina, dollapa dhe orendi të ndryshme për shtëpinë tuaj. Kompania Mobicasa bënë transportin dhe montimin falas në tërë territorin e Kosovës për produktet e saj.

Mobicasa