Mobilieria Bliri Mob

Magjistralja Ferizaj-Shkup kilomtri i II-të

Ferizaj
Telefoni: 044/108-111, 044/121-938
Website: www.blirimob-ks.com

Mobilieria Bliri Mob është kompani e cila u themelua në vitin 1992 , ajo me punën e saj vazhdoi zgjerimin duke filluar edhe me prodhim si një fabrikë tejet e sukseshme dhe me dizajne të veçanta në vendin tonë. Mobilieria Bliri Mob bënë prodhimin e kuzhinave me dimenzione të ndryshme, garniturave, tavolinave, dhomave të gjumit, paradhomave dhe lloje të tjera të kësaj veprimtarie, të gjitha sipas porosisë, shijes dhe kërkesës tuaj. Stafi profesional dhe mikpritës që ka kjo kompani ju mirëpret në çdo kohë duke plotësuar gjithnjë kërkesat dhe shijet tuaja.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-18:00

Harta

Mobilieria Bliri Mob

Mobileria Bliri Mob bënë transportin dhe montimin pa pagesë në tërë teritorin e Kosovës

Mobilieria Bliri Mob