Mobilieria Flori Dekor

Magjistralja Prishtinë-Vushtrri ( Fshati Stanofc )

Vushtrri
Telefoni: 044/291-823, 044/260-162, 045/696-581
Website: http://www.facebook.com/MobileriaFloriDekor?fref=ts

Mobilieria Flori Dekor veprimtarinë e saj si kompani e filloi qysh në vitin 1958, traditën dhe punën e saj e percjelli në gjenerata deri në ditët e sotme, me përvojen dhe ekipin profesional që ka ajo punon sipas porosisë, kërkesës dhe shijes tuaj duke plotësuar gjithnjë kërkesat tuaja. Flori Dekor poashtu bën prodhimin e dyerve të dimezioneve të ndryshme me dizajnet më bashkëkohore.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 07:00-20:00

Harta

Mobilieria Flori Dekor

Mobilieria Flori Dekor bënë transportin, matjen dhe montimin pa pagesë në tërë teritorin e Kosovës.