Mobilieria Rinia

Fshati Greme

Ferizaj
Telefoni: 044/049/134-186, 044/343-380, 044/219-507
Website: www.rinia-mobile.com , http://www.facebook.com/mobileriarinia.rinia?fref=ts

Mobileria “RINIA” mendon për shijen tuaj. Përvoja 10 vjeçare, kualiteti dhe cilësia e prodhimeve tona janë garancia jonë. Qëllimi ynë është që të krijojmë ambiente sa më praktike për klientët tanë. Fillet e fabrikës “RINIA” janë të hershme, nuk e pati të lehtë avancimin, megjithatë i mbijetoi të gjitha sfidave me të cilat u ballafaqua vite me radhë. Sekreti i vazhdueshmërisë së punës sonë është korrektësia ndaj jush dhe cilësia e lartë e artikujve që prodhojmë. Por, mbi të gjitha si rezultat i suksesit tonë është teknologjia moderne dhe stafi i punonjësve të kualifikuar.

Prodhojmë të gjitha llojet e mobilieve: kuzhina, dollapa, dhoma të fjetjes, vitërina të ndryshme, komoda, tavolina si dhe këndgarnitura, kanape, kolltuqe. Fabrika e mobilieve “RINIA” ofron të gjitha llojet e inventarit për lokale afariste, inerier për zyre.

I vetmi prodhues i kuzhinave të plastikës në Kosovë.

Potenciali kadrovik, paisjet, cilësia janë garancë e suksesit.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-18:00

Harta

Mobilieria Rinia

Mendoni se e keni vështirë ta mobiloni shtëpinë tuaj ?
Sepse kolonat e konstrukcionit të ndërtimit pengojnë ?
Ne kemi zgjidhje për ju !
Ekspertët tanë do të ju propozojnë zgjidhje optimale për ambientin tuaj.
sado që ju duket e pamundshme. Mobileria Rinia bënë tarnsportin dhe montimin pa pagesë në tërë teritorin e Kosovës.

Mobilieria Rinia