Mobilieria Star

Magjistralja Vushtrri-Prishtinë kilometri i I-rë

Vushtrri
Telefoni: 044/175-701, 044/427-844

Mobilieria Star veprimtarinë e saj e filloi qysh në vitin 1971, përvoja shumë vjeçare bëri këtë kompani të jetë ndër kompanitë e suksesshme në Kosovë, ajo ju ofron shumë zgjedhje në mobilimin e shtëpisë tuaj. Mobilieria Star ju ofron produkte me cilësi dhe dizajne nga më të ndryshmet dhe më bashkëkohore si garnitura, dhoma gjumi, dhoma dite, paradhoma, tavolina kuzhina etj. Stafi mikëpritës ju shërben në çdo kohë në lokalet e saj.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-18:00

Harta

Mobilieria Star

Mobileria Star bënë transportin dhe montimin pa pagesë në tërë teritorin e Kosovës.

Mobilieria Star