Mobilieria Tring

Rr. Nëna Terezë

Fushë Kosovë
Telefoni: 044/261-856, 049/261-856, 045/504-838
Website: http://www.facebook.com/sabit.begolli.3?fref=ts

Mobilieria Tring është një kompani e cila veprimtarinë e saj e filloi në vitin 2009, me suksesin e arritur si kompani ajo vazhdoi zgjerimin e saj me një llojllojshmëri të produkteve me të cilat përmbushë të gjitha kërkesat e konsumatorëve. Mobilieria Tring ju ofron shumë zgjedhje për kompletimin e shtëpisë suaj, ajo përfaqëson shumë brende të njohura nga Turkia, Malejzia, Shqipëria dhe Maqedonia.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 09:00-20:00

Harta

Mobilieria Tring

Mobilieria Tring për konsumatorët e saj ju ofron transportin dhe montimin falas në tërë teritorin e Kosovës.

Mobilieria Tring