Mobilieria Wolker

Magjistralja Prishtinë-Ferizaj kilometri i 10-të

Prishtinë
Telefoni: 044/261-451 , 049/261-451, 045/375-537
Website: www.walker-ks.com

Kompania “Wolker”, kryesisht veprimtarinë e vetë e zhvillon me furnizimin dhe tregtimin e mobilieve. Emri i kompanisë rrjedh nga ish-amasadori William Walker, i cili bëri mjaft shumë për shtetin tonë.

Salloni i mobilieve – Wolker, ka lokalet e veta në të cilat i keni të ekzpozuara të gjitha llojet e mobilieve si: garnitura, dhoma të fjetjes, kuzhina, dhoma të fëmijëve etj.

Me një traditë 10-vjeçare në tregun kosovarë, ka qenë dhe mbetet një ndër kompanitë më të sukseshem në tregtimin dhe furnizimin me mobilie të ndryshme.

Mobilieria Wolker ka një traditë dhjetë-vjeçare në tregun shqiptar. Firma jonë mbulon sektorët e tregtimit të artikujve të:
  • Shitje e Mobilieve
  • Furnizimi me të gjitha llojet e mobilieve, dhoma, kuzhina, karriga të stileve të ndryshme.


Kryen dërgesa
Orari i Punës: 09:00-20:00

Harta

Mobilieria Wolker

Mobileria Wolker bënë transportin dhe montimin pa pagesë në tërë teritorin e Kosovës

Mobilieria Wolker