Moda Italia

Rr Nëna Terezë, Zona Industriale

Fushë Kosovë
Telefoni: 038/771-111
Website: www.modaitalia-ks.com

Moda Italia SH.P.K sjell brende të njohura Italiane dhe botërore, artikujt Orgjinal dhe me garancion i gjeni vetëm këtu. Tek ne mund të gjeni rroba për fëmijë dhe të rritur, nga brendet më të njohura siq janë Armani, Guess, Burberry, Calvin Klein, Rocco Baroco, Diesel, Laura Biagotti, Victoria Secret, Lotto, Nike, Moschino, Valentino, Roberto Zanieri, Gian Franc Ferre, Cotton belt, Bikkenbergs e shumë brende tjera.Orari i Punës: 10:00-22:00

Harta

Moda Italia