Motel Donarti

Dardani-Rr. Bill Klinton nr.57

Prishtinë
Telefoni: 044/176-262, 049/176-262
Website: www.moteldonarti.com

Motel Donarti i themeluar në vitin 2005 në qendër të Prishtinës, ofron për ju një rehati gjatë qëndrimit tuaj në kryeqytet, ky motel ju ofron qetësinë e dhomave gjë që e bënë pushimin tuaj të këndshëm dhe relaksues, perveç komoditetit,shërbimit profesional dhe mikpritës  që ka, motel Donarti ka dhe çmime jashtëzakonisht të lira për fjetje dhe pushime.Punon 24 orë

Harta

Motel Donarti

Dhoma 2 orë pushimi ka çmimin 15 euro, dhe dhoma fjetjeje me një çmim prej 30 euro.

Motel Donarti