Motel Restaurant Gryka

Rruga Pejë-Rugovë, kilometri i 13-të

Pejë
Telefoni: +377 044 148-348, +377 044 732-771, +386 049 421 152
Website: http://www.facebook.com/pages/Restaurant-Gryka/415938858514230?fref=ts

Motel Restaurant Gryka u themelua në vitin 2003, suksesi dhe korrektësia ndaj klientëve kanë bërë këtë restaurant të jetë ndër të preferuarit e vizitorëve. Motel Restaurant Gryka ju shërben me një mëny të pasur tradicionale si fli, leqenik, mazë e zier, speca në mazë, djath rugove, kos rugove, si dhe specialitete nga skara, pastat, picat si dhe peshku i freskët nga bazeni ynë…pastaj katër pushimore (villa) si dhe 10 dhoma të hotelit të nivelit të lartë me çmime atraktive si dhe me këndin e lodrave për fëmijë. Ju mirëpresim në çdo kohë, nuk do të zhgënjeheni, ju garantojmë kualitet dhe shërbim cilësor.Punon 24 orë
Orari i Punës: 24

Harta

Motel Restaurant Gryka

Motel restaurant Gryka ofron për ju dhoma komode dhe të rehatshme, gjithashtu te Gryka ju mund të bëni rezervimin për dasma, ahengje familjare e shoqërore, takime afariste, seminare etj.

Motel Restaurant Gryka