Muqa Solar Company

Rr. Brigada 123 P.N.

Therandë
Telefoni: 044/266-624, 049/266-624
Website: www.muqacompani.com

Jemi kompani që vazhdimisht kemi sjell inovacion dhe teknologji moderne për të ofruar zgjidhje bashkëkohore në industrinë solare. Jemi thellësisht të përkushtuar që klientëve tanë t’ju ofrojmë sisteme të cilat in ndihmojnë ata në praktikën ditore dhe dhe mundësojnë që të zvogëlohen shpenzimet për energji, si në sektorin familjar, ashtu edhe në atë afarist.

Muqa Solar Compani ka traditë shumëvjeçare në disa fusha të ndërtimtarisë dhe hidro sistemeve, por tani është dedikuar në mënyrë specifike në energjinë solare, pasi që kjo është e ardhmja e pashmangshme .
Ne ju ftojmë që të konsultoheni me ne, dhe ne ju garantojmë që do të habiteni kur të mësoni se sa shumë mund të kurseni nëse vendosni të investoni në teknologjinë solare.Harta

Muqa Solar Company