My Lady

Rr. Rrustem Hyseni

Prishtinë
Telefoni: 049/160-699, 044/160-699

Kurse rrobaqepësie, dizajn, shitje të garderobës solemne ,prerje dhe qepje sipas porosisë.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00 - 20:00

Harta

My Lady