Neptun

Qendra tregtare Albi Mall

Prishtinë
Telefoni: 038/742-145
Website: https://www.facebook.com/pages/Neptun-Kosova/343556352425885

Rrjet i dyqaneve elektronike, lider në Ballkan me kualitet dhe çmimet e ofruara.
Përfaqësues i shumë brendeve të njohura elektronike si: LG, SAMSUNG, SONY, GRUNDIG, BEKO, BLOMBERG, ARISTON, CANDY, PHILIPS, MOULINEX, ROWENTA e shumë të tjera.

Dyqanet tona mund ti gjeni në:
Prishtinë, Fushë Kosovë, Pejë, Gjilan, Ferizaj dhe Prizren .Harta

Neptun