Night Club The Wall

Dardanë
Website: https://www.facebook.com/CaffeBarTheWallOFFICIAL

Klubi më i ri në qytetin e Kamenicës, me një ambient shumë të bukur dhe me pamje të shkëlqyera brenda saj, me një enterier, STAFF dhe menagjment komplet të ri.
Ne gjendemi përballë parkut të qytetit ose tek ish Diskoteka ” DARK WAY ”
..ju mirëpresim.Data e themelimit:

Harta

Night Club The Wall