Noll

Rr. Hamdi Graibovci Nr.2 Ndërtesa Apolonia

Fushë Kosovë
Telefoni: Prishtinë: 049/110-023, Pejë: 049/110-024, Mitrovicë: 049/110-025, Ferizaj: 049/110-026, Gjakovë: 049/110-027
Website: www.noll-kosova.de

Reparti i Georg Noll Werkzeugmaschinen GmbH nga Gjermania i specializuar për vegla dhe makineri të ndryshme industriale në Kosovë:

- Vegla kualitative,

- Makineri prodhuese për vegla,

- C-Pjesë etj.



Harta

Noll