Palace Hotel Resort

Lagjja 13,  Rr Pavarësia ,plazhi Apollonia

Durrës
Telefoni: +355 52 90 90 90 / +355 52 90 90 91 / +355 68 40 555 49
Website: www.palacehotel.al
Palace Hotel & Spa është një hotel luksoz me 5 yje në Durrës . Ai është i vendosur në një zonë të shkëlqyer në bregdetin e Adriatikut. Hoteli ofron plazh privat me rërë, pishinë, qendër fitnesi dhe Spa, dy restaurante dhe një pianobar. Hoteli ynë është i vendosur 30 minuta larg aeroportit të Tiranës, 10 minuta prej portit të Durrësit dhe 40 minuta nga Tirana . Hoteli ynë luksoz filloj funksionimin e tij në qershor të 2013 për të shërbyer si hotel për biznes , pishime ,relaks dhe organizim të eventeve familjare dhe të biznesit, gjthmonë duke ju siguruar një shërbim me 5 yje nga një ekip profesional .


Harta

Palace Hotel Resort