Panther

Rr. Bulevardi Bill Clinton 13/2, Nr.4

Prishtinë
Telefoni: 038/223-727, 044/508-805,
Website: http://www.panthersecurity-ks.com/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=71&lang=sq

Panther Security është kompani për siguri, është themeluar në vitin 1999 në Kosovë.

Gjatë dekadës së fundit, Panther Security ka qenë pjesë e sigurisë në disa prej evenimenteve më të rëndësishme të vendit.

Kompania operon në tërë territorin e Kosovës, duke ofruar të gjitha shërbimet dhe produktet e sigurisë.Harta

Panther

Shërbime Sigurie
• Sigurimin fizik të objekteve
• Sigurimin e personave (VIP)
• Transportin e gjërave me vlerë
• Siguri elektronike
• Sigurimin e manifestimeve
• Trajnime për oficer të sigurimit.

Panther