Parents Center

Rr. Tirana p.n

Prizren
Telefoni: 029/222-155, 044/337-620, 049/337-620, 044/646-920
Website: www.parts-center.ch

Parents Center ju ofron auto pjesë origjinale për të gjitha tipat e veturave.

Përmes ONLINESHOP-it ju mundësojmë që ti gjeni produktet për veturën tuaj “MOS HUMB KOHE POROSIT ONLINE”

Parents Center është distributor për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni.Harta

Parents Center