Peshoja

Rr. Jonit 11

 

 

Prizren
Telefoni: 044/126-908, 044/309-404, 029/623-969,
Fax: 029/634-973
Website: http://www.peshoja-ks.com/index.html

“PESHOJA” Laboratori Peshoreve, është kompani e cila miret me Shitje, Montim, Certifikim dhe Kalibrim të peshoreve digjitale në Kosovë dhe Shqipëri. Njëashtu është edhe perfaqësues i Qeliave Matëse (LoadCells) ESIT që nga viti 2000.Harta

Peshoja

Shërbimet tona:
Shitje,
Servisim,
Montim,
Kalibrim,
Certifikim.

Peshoja