Peshoja

Rr. Jonit 11

 

 

Prizren
Telefoni: 044/126-908, 044/309-404, 029/623-969
Fax: 029/634-973
Website: www.peshoja-ks.com

“PESHOJA” Laboratori i peshoreve, është kompani e cila merret me shitje, montim, çertifikim dhe kalibrim të peshoreve digjitale në Kosovë dhe Shqipëri. Gjithashtu është edhe përfaqësues i Qeliave Matëse (LoadCells) ESIT që nga viti 2000.Harta

Peshoja