Peugeot Kosova

Magjistralja Prishtinë-Shkup Km II-të

Prishtinë
Telefoni: Shitja 045/501-901; PasShitja 045/506-406
Website: http://www.peugeot-ks.com

“Mercom Company” sh.p.k. është themeluar në vitin 1989, “Mercom Company” sh.p.k. që nga 01.01.2009 ka marrë të drejtën ekskluzive nga kompania prestigjioze Automobiles PEUGEOT – Paris, Francë për shitjën e veturave dhe pjesëve rezervë për territorin e Republikës së Kosovës.Njëherit është i vetmi servis i autorizuar nga Automobiles PEUGEOT i cili operon me norma dhe standarde të caktuara nga vet prodhuesi. Stafi i kualifikuar dhe shërbime të nivelit të lartë.

“Mercom Company” sh.p.k. ka hapur Blue Box-in (Shtëpia Unike e PEUGEOT) me norma dhe standarde poashtu të percaktuara nga PEUGEOT.Harta

Peugeot Kosova