Play for win

Rr. Adem Jashari

Viti
Telefoni: 049/800-007

Play For Win është kompani e cila ju ofron një ambient të këndshëm gjatë qëndrimit tuaj duke ju dhënë mundësinë e shikimit të ndeshjeve sportive dhe njëkohësisht duke ju ofruar llojëllojshmëri të lojrave të fatit, Play 4 win me stafin e tij ju mirëpret gjithmonë dhe është në shërbimin tuaj.Orari i Punës: 10:00-24:00

Harta

Play for win

Play for win ju ofron të gjitha llojet e lojërave të fatit.

Play for win