Plluzhina Group

Rr Ilaz Kodra

Skënderaj
Telefoni: 044/332-002,044/747-510
Website: www.plluzhina-group.webs.com

N.N Plluzhina-GROUP, është themeluar në Kroaci (1980) pastaj ka filluar pas lufte me ndërtime në Kosovë (prej vitit 2000).
Është një firme ndërtimi e cila ofron ndërtime të larta, të ulëta, fasada, instalime të ujit etj.

Ka traditë mbi 30 vjeçare në ndërtime dhe është e çertifikuar nga shumë organizata të ndryshme ndërkombëtare si : CDF etj.

” Investimi tek ne është investim i sigurtë “Punon 24 orë
Kryen dërgesa

Harta

Plluzhina Group