Poliklinika Zatriqi

Rr. Hilmi Rakovica Nr.60

Prishtinë
Telefoni: 044/136-976
Fax: 038/717-538
Website: www.zatriqi.com

Kirurgji, kirurgji plastike dhe estetikë rekonstruktive.

 

 Orari i Punës: 14:00-19:00

Harta

Poliklinika Zatriqi