Praxis Massage Center

Rr.Qamil Hoxha H.6 nr.2

 

Prishtinë
Telefoni: 049/687-715, 044/687-715

PRAXIS  Massage Center është një qendër fizioterapeutike me një staf të diplomuar dhe të specializuar me përvojë të gjatë në të gjitha llojet e masazhave. Udhëheqësi i këtij ekipi fizioterapeuti Naim Ademi i cili njihet në vendin tonë për punën e tij të shkëlqyer dhe profesionale, ju mirëpret me stafin e tij në një ambient tejet relaksues dhe komod.Orari i Punës: 14:00-23:00

Harta

Praxis Massage Center

PRAXIS  Massage Center  përkujdesët për shëndetin tuaj, ajo ofron shumë lloje të masazhave siq janë: masazha relaksuese, sport masazha, masazha të fytyrës ,elektro masazha e të tjera..

Praxis Massage Center