Princessa Gresa Restaurant

Rr. Fehmi Agani

Prishtinë
Telefoni: 038/245-841

Restaurant Princessa Gresa është një ndër restaurantet më të frekuentuara nga shumë njerz me shije të ushqmit të ndryshme, sepse këtu ju gjeni një kuzhinë të pasur me shumë ushqime të pregatitura me delikatesë dhe me një shije tejet të veçantë .Harta

Princessa Gresa Restaurant

Restaurant Princessa Gresa është një ndër restaurantet më të frekuentuara nga shumë njerz me shije të ushqmit të ndryshme, sepse këtu ju gjeni një kuzhinë të pasur me shumë ushqime të pregatitura me delikatesë dhe me një shije tejet të veçantë . Duke filluar nga paragjellët e ndryshme, sallata , pasta ,pica , mish e peshk të freskët .

Princessa Gresa Restaurant