PrinTeks

Rr. Adem Jashari p.n.

Prizren
Telefoni: 044/143-140
Website: www.printeks.com

PRINTEKS është zhvilluar me shpejtësi që nga themelimi i kompanisë dhe u bë një ekspert për rroba të punës dhe uniforma.

Ekipet tona ndjekin trendet dhe standardet e veshjeve të punës në botë, në mënyrë që t’i shërbejë çdo kompanie nga vendi dhe rajoni. PRINTEKS ofron garancione te shërbimeve të pas shitjes sa i perket kualitetit, funksionalitetit dhe qëndrueshmërisë të prodhimeve tona.

Ne përdorim pëlhura neoni për shikueshmëri, pëlhura të papërshkueshme nga uji dhe derivatet e naftës për mbrojtjen e punëtorëve nga përhapjet kimike, pëlhura antistatike për energji elektrike statike dhe pëlhura jo të djegshme për mbrojtje nga zjarri. Ne u japim shërbime cilësore prej porosisë deri të dërgimi i mallit.

PRINTEKS zbaton një kërkim të hollësishëm për identifikimin e kërkesave të klientëve të tij dhe ofron zgjidhje të shpejtë të teknologjisë së lartë.

Ne kemi vizion për të mbajtur një kuptim inovativ për “veshjeve të punës” dhe gjithmonë kujdesemi për cilësinë e prodhimit dhe saktësinë e ofrimit.Harta

PrinTeks