Proinfo Systems

Dardania SU 1/7

Prishtinë
Telefoni: 038/554-900
Website: www.proinfo-systems.com

Proinfo Systems është një kompani që merret me Shitjen dhe Mirëmbajtjen e paisjeve teknologjike, Mirëmbajtjen dhe Sigurimin e rrjetave (FIREWALL), VPN,PROXY, Projekte të infrastrukturës së rrjetit.

Proinfo ka një ekip shumë profesional të çertifikuar jashtë shtetit nga :windows server, linux, microtonik , cisco etj.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00 - 18:00
Numri i Punëtorëve: 5

Harta

Proinfo Systems

Proinfo Systems është një kompani që merret me shitjen dhe mirëmbajtjen e paisjeve teknologjike.Me nje ekip shume professional te Çertifikuar brenda dhe Jasht vendit, Ofrojmë këto Sherbime :

*INFRASTRUKTURA E RRJETIT
*LIDHJE WIRELESS DHE OPTIKE
*SHITJEN DHE KONFIGURIMIN E SERVERVE -Windows,Linux,Mikrotik,Cisco,etj
*MONITORIMI I RRJETAVE
*PROJEKTE PËR DATA CENTER
*FIREWALL
*VPN
*PROXY
*HOTSPOT

Proinfo Systems