Proper Pizza

Rr. Rober Doll nr. 11

Prishtinë
Telefoni: 044/131-310
Website: www.properpizza.com

Proper Pizza u themelua në vitin 2002 dhe me sukseset e arritura si biznes ajo u zgjerua dhe në lokacione të tjera në kryeqytet, stafi profesional dhe mikpritës ka bërë këtë piceri të jetë ndër piceritë më të preferuara në vendin tonë. Në këtë piceri përveç që mund ti shijoni abientet e mrekullueshme që ka, ju mund edhe të bëni porosi nga shtëpia juaj, porosi e cila mbërrinë tek ju brenda pak minutash. Provoni shijen e veçantë të Proper Pizza…Kryen dërgesa
Orari i Punës: 10:00-04:00

Harta

Proper Pizza

Proper Pizza bënë shpërndarjen e porosive në kryeqytet dhe rrethinë.

Proper Pizza