Protec

Rr Ramiz Cërnica

Gjilan
Telefoni: 0280/330-220
Website: www.protec-ks.net

Në mënyrë që projektet tua të marrin formën finale “ProTec” ka vizion dhe ide që dëshirat dhe nevojat e klientit të bëhen realitet.

Kujdesi maksimal dhe I vazhdueshëm ndaj konsumatorit, harmonizimi I kërkesave dhe dëshirave të tij, duke u munduar që ambientin që na rrethon ta bëjmë më të ngrohët dhe më të sigurt është një prej synimeve kryesore të kompanis. Në koperim me partnerët tanë dhe të arriturat e fundit teknike jemi pozicionuar në hap me vendet e zhvilluara dhe kemi arritur të sjellim gjithmon risi në tregun Kosovar.

Çdo klient mund ti plotësoj kërkesat e tij në hapsirën e kompanis sonë ku realizohet arti I ndërtimit bashkohor, ku kërkesat e blersit janë në rend të parë. Aspiratat për të arritur majën e suksesit janë gjenerator kryesor që projektet tona të realizohen me kohë dhe klientin ta vëm në rend të parë.

“ProTec” ka staf të kualifikuar dhe përvojë të gjatë , teknologji të avansuar , hapsirë të punës prej 2500m², materialë të kualitetit të larë si dhe show room që ofron zgjedhje maksimale.

Rruga jonë është e sigurt drejt zhvillimit dhe rritjes së mëtutjeshme të kompanis sepse kemi zgjedhur partner të suksesshëm.Harta

Protec

Dyer dhe dritare nga plastika;
Dyer dhe dritare nga alumin;i
Fasada të varura gjysmë strukturale;
Fasada të varura strukturale;
Dyer të hyrjes;
Dyer automatike dhe Albond;
Dyer të brendshme druri .

Protec