Proton

Rr. Tirana p.n. Zona Industriale

Prizren
Telefoni: 044/665-757, 029/241-181
Website: http://protoncable.com/shq1/Kontaktet.html

Proton Cable
Është fabrikë e re për prodhimin e kabllove dhe përçuesve elektrik për tension të ulët.
Fabrika jonë është e themeluar në Prizren dhe së bashku me partnerët tonë të huaj pajisëm Proton kabllon me linja të prodhimit të teknologjisë së fundit me elektronikë SIEMENS e cila na mundëson kontrollin e plotë të punës në çdo hap të prodhimit, produktet janë të kontrolluar me kontroll laserik dhe testues shkëndije me tension të lartë po në linjat e prodhimit, pastaj të gjitha prodhimet tona janë rreptësisht të vetë-audituara
nga laboratori jonë i kontrollit të cilësisë për t’u siguruar që të ofrojmë produkte me cilësi të vazhdueshme klientëve tanë.
Infrastruktura jonë e prodhimit na lejon prodhim të vëllimit të lartë dhe të standardeve me cilësisë kërkuese, duke bërë të mundur që fabrika të përballoj sfidat e konkurencës ndërkombëtare, ku ekspertiza teknike dhe kujdesi individual i konsumatorëve bëhen me standarde të larta profesionale.
Sot të gjitha produktet e furnizuara nga Proton Cable prodhohen duke u bazuar në standardet të harmonizuara VDE dhe ISO.
Proton Cable është gati për të shërbyer dhe garantuar juve cilësi më të mirë dhe shërbim gjatë gjithë kohës.Orari i Punës: 08:00 - 16:00

Harta

Proton