Qendra Gorenje

Veterrnik -Prishtinë

Prishtinë
Telefoni: 049/777-755, 038/556-688
Website: www.gntc-ks.com

Gorenje Group është një nga prodhuesit kryesorë evropianë të produkteve për aplikim në shtëpi me një histori që përfshin më shumë se 60 vjet. E përsosur teknologjikisht, me një projektim të lartë dhe energji-efektive pajisjet shtëpiake të markës Gorenje, Gorenje +, Atag, Asko, Pelgrim, Mora, Etna, Körting dhe Upo rrisin cilësinë e jetesës për përdoruesit e produkteve tona në nëntëdhjetë vende anembanë globit.
Aktiviteti thelbësor i Grupit Gorenje  është fusha e biznesit Shtëpia, cila përfshin produkte dhe shërbime për shtëpi të mëdha: Pajisje, pajisje të vogla, pajisje HVAC, mobilje kuzhine dhe shërbime të lidhura për shtëpi, duke përfshirë dizajnin. Fusha e biznesit Ekologjia është një aktivitet shtesë i Grupit Gorenje, ajo përfshin shërbime lidhur me ekologjinë. Fokusi i saj kryesor është menaxhimi gjithëpërfshirës mbeturinave. Investimet në terren Biznes Portfolio përfshin veprimtari të tjera të Grupit të Gorenje, duke filluar nga  inxhinieri, shërbime të mikpritjes, dhe tregtisë.
Rrjeti i shitjes ndërkombëtare, i pranishëm në çdo kontinent të globit, ka qenë duke u zgjeruar për gati një gjysmë shekulli. Me 95 për qind të prodhimit të përgjithshëm të eksportuara, Gorenje është kompania më e madhe që e ndërkombëtarizoi Slloveninë.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 09:00-22:00

Harta