Qendra Kreative

Pranë Sh.F Faik Konica

 

Prishtinë
Telefoni: 045/849-849 ,049/605-205
Website: www.qendrakreative.com

Kujdes ditor dhe gjysëm-ditor për fëmijë prej moshës 6 muaj deri në 12 vjeç .Kryen dërgesa
Orari i Punës: 07:00-18:00

Harta

Qendra Kreative