Qendra për drejtësi dhe solidaritet

Rr Donika Kastrioti Nr .1 prapa Kryesisë së Kuvendit

Tiranë
Telefoni: +355/682383121;
Website: http://www.77news.al

Qendra për Drejtesi dhe Solidaritet është një qender profesionale në funksion të Lëvizjes Shqiperia e Re, ku të gjitha shtresave në nevojë apo personave që kanë konflikt u jepet asistencë juridike falas me qëllim zgjidhjen deri në fund të rastit të tyre, i cili mund të publikohet edhe në të përditshmen “77 News”. Një staf i kualifikuar me juristë, avokatë si dhe gazetarë investigativë e orientojnëproblemin e tyre drejt një zgjidhjeje pozitive!Harta

Qendra për drejtësi dhe solidaritet