Qendra tregtare Nertili

Gjakovë
Telefoni: 049/773-646
Website: www.nertili.com

Qendra tregtare Nertili sjell imazhin e qarshisë së vjetër ku ofron mundësi blerje dhe argëtimi .Orari i Punës: 08:00-23:00

Harta

Qendra tregtare Nertili