Raster NGB

Lidhja e Pejës Zona Industriale

Fushë Kosovë
Telefoni: 049/505-001 ,049/505-002 , 038/601-606
Website: www.printraster.com

Raster NGB u themelua në vitin 2000 si një kompani e vogël shtypi. Sot Raster NGB ka 46 punëtorë të rregullt që punojnë në dy ndërrime të rregullta dhe kur  është e nevojshme, punohet edhe në ndrrimin e tretë .

 Punon 24 orë

Harta

Raster NGB